משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

ארטיק מאצ׳ה ריישי מנגו

מחבר:

רכיבים: 

איזה כיף שקיץ!! ואין דבר יותר כיף מארטיקים ביום חם. ומה אפילו יותר כיף? שהארטיקים בריאים ונטולי סוכר!

אז כשהטמפרטורות (והמצב רוח) עולים הארטיקים האלה ישר נכנסים למקפיא שלי.

הם יוצאים קרמיים, טעימים ברמות ומלאים באיכויות בריאותיות יפייפיות. ולא פחות חשוב, הם נראים פשוט מדהים.

 

מנות: 10 ארטיקים

זמן הכנה: 20 דקות

 

מצרכים:

לשכבת המאצ׳ה –

2 כפיות אבקת מאצ׳ה איכותית

2 כפיות אבקת ריישי

1 כוס / 200 מ״ל חלב קוקוס

½ כוס / 120 מ״ל מים

4-6 כפיות סירופ מייפל (או דבש)

לשכבת המנגו –

2 כוסות / 330 גרם מנגו טרי חתוך לקוביות

2 כפיות אבקת ריישי

מיץ מלימון אחד

½ כוס / 120 מ״ל חלב קוקוס

 

הוראות הכנה:

 

  1. תלוי באיזו שכבה את רוצה בלמעלה של הארטיק, התחילי איתה. אנחנו הלכנו על המאצ׳ה. בקשר לתבנית, אנחנו מצאנו שתבנית מסיליקון עובדת הכי טוב בשבילנו.

  2. הוסיפי את כל המרכיבים לבלנדר (אפשר לשחק אם היחס בין לחלב קוקוס והמים). ערבבי למרקם חלק. חלקי בין תבניות הארטיק (זכרי למלא רק עד החצי). אם משתמשת בתבנית עם מספר ארטיקים שונה – שני את הכמויות.

  3. שימי במקפיא עד לסיום הכנת שכבת המנגו כדי לייצר שתי שכבות שונות.

  4. שטפי קלות את הבלנדר והוסיפי את המרכיבים של שכבת המנגו. ערבבי עד לקבלת מרקם חלק.

  5. הוסיפי מעל שכבת המאצ׳ה והוציאי בועות על ידי טפיחה של המגש קלות. הכניסי מקלות ארטיק בזהירות והכניסי את התבנית למקפיא עד שהארטיקים קפואים לגמרי.

  6. הוציאי בזהירות את הארטיקים מהתבנית. שמרי את הארטיקים במקפיא עד כשבועיים.

תגיות:

TOP