משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

יתרונות הקייל צ'יפס לעומת צ'יפס תפוחי אדמה

יתרונות הקייל צ'יפס לעומת צ'יפס תפוחי אדמה

 

קייל צ'יפס רוא פריכים מיובשים מתחת ל-45 מעלות בטעמים : באובב ובצל, סלק ואסרולה, קקאו וקינמון, תירס סגול, וואסבי ועשב חיטה.

הקייל צ'יפס הפריכים של אינספיירל, נטולי שומן טראנס הם האלטרנטיבה הבריאה לצ'יפס מתפוחי אדמה המטוגן בשמן עמוק. הקייל צ'יפס היחודיים שלנו טבולים בקשיו (למעט הסוג סלק ואסרולה שהוא נטול אגוזים) ומחוזקים במזונות על. המוצרים זכו בשנת 2012 במקום הראשון ב- Free From Food בקטגורית מזונות על ומזון נא וכמו כן זכו בשני כוכבי זהב ב- Great Taste Awards בשנת 2012.

הצ'יפס הראשון בעולם, הארוז באריזה מתכלה לחלוטין ועשוי מ-100% מרכיבים צמחיים טבעיים, אורגניים וללא הנדסה גנטית. החטיף המזין המושלם שכובש את העולם בסערה!

100% טבעי, טבעוני, רוא (נא), נטול גלוטן, ללא הנדסה גנטית, ערך גליקמי נמוך, אורגני.

 צ'יפס תפוחי אדמה

קייל צ'יפס

תפוח האדמה הינו ירק עמילני ואינו נחשב כחלק מ-7 מנות הירק המומלצות ליום.

הירק המזין ביותר – נחשב למלך העלים הירוקים ולירק העשיר ביותר מבחינה תזונתית. העלים הירוקים חיוניים לתזונה בריאה.

תפוח האדמה עני מבחינה תזונתית ביחס לעלים ירוקים ועשיר בעיקר בויטמין C, B6 ואשלגן.

הקייל מהווה מקור נהדר לויטמינים A, C, K,B6, B1, B2, חומצה פולית ולמינרלים כמו סידן, נחושת, מנגן, חלבון, ברזל, מגנזיום וזרחן.

צ'יפס תפוחי אדמה בדר"כ מטוגנים בשמן עמוק ובחום גבוה שגורם לחומצות השומן להפוך רעילות לגוף. מונוסודיום גולטומאט לרוב מוסף לחטיפים אלו על מנת לחזק את הטעם.

הקייל צ'יפס מיובשים במייבש מזון בעזרת חום נמוך (עד 45 מעלות) ובכך חומצות שומן ורכיבי תזונה אחרים נשמרים כמו גם טעמם המקורי של המרכיבים המזינים.

מכיל אקרילאמידים – אלו הם חומרים הנחשבים קרצינוגנים אשר נוצרים בעת טיגון, אפייה או צלייה בחום גבוה של מזונות מכילי פחמימות. צ'יפס וקפה מכילים את הכמות הגבוהה ביותר של האקרילאמידים.

עקב השימוש בטמפרטורות נמוכות וכמות הפחמימות הנמוכה יחסית, הקייל צ'יפס שלנו אינם מכילים אקרילאמידים הנמצאים לרוב בחטיפים.

תפוחי אדמה הינם ירק ממשפחת הסולניים. הספונינים בתפוחי האדמה חשודים כחומר העלול לפגוע בממברנות תאים. תפוחי האדמה מכילים גם חומרים המסייעים להפחחת לחץ הדם.

קייל הוא ירק ממשפחת המצליבים הכרוביים. לאחרונה נערך מחקר בנושא המתמקד בתכולת הגלוקוזינולאטים של המשפחה הזו כיוון שאלו מרכיבים המגינים מפני נזק לדנ"א ומפחיתי דלקות וכולסטרול.

 

TOP