משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

נביטאס נטורלס

 נביטאס נטורלס - מזון עתיר אנרגיה

NAVITAS היא המילה הלטינית לאנרגיה

Navitas Naturals נוסדה בשנת 2003, בצפון קליפורניה והמשימה שנטלה על עצמה היא לספק מזונות עתירי אנרגיה כדי להפיח רוח חיים בסגנון התזונה "המערבית" המודרנית. המזונות האורגניים שלנו מגיעים מתרבויות עתיקות בעולם שבהן הם משמשים באופן מסורתי למטרות תזונתיות ורפואיות כאחד. אנשים מודעים ושוחרי בריאות בוחרים את המזונות עתירי הנוטריינטים שלנו, כי הם מקור של מזון שלם ועשיר: בנוגדי חמצון, חלבונים, שומנים חיוניים, ויטמינים, מינרלים וחומרים מזינים חשובים אחרים.

המשימה שלנו היא לספק מזון פרמיום פונקציונלי באיכות הגבוהה ביותר האפשרית שמגביר את האנרגיה ותורם לבריאות. אנחנו עושים את זה זמין וקל עבורכם.

 

טהור ופשוט

כל המוצרים שלנו מאושרים בתקן אורגני, ושיטות ההכנה המשמשות את חברת נביטס בתהליך הכנתם הן ייבוש בהקפאה ולעיתים עיבוד בחום נמוך, זאת כדי להבטיח את טעמם המיטבי ואת התכולה המירבית של חומרי התזונה.

מזונות מלאים עשירים בחומרים מזינים ונמצאים במיטבם כאשר הם מיוצרים על ידי חקלאות אורגנית ועיבוד מינימאלי. זו הסיבה שכל המוצרים שלנו אורגניים.

קו המוצרים של החברה מורכב ממזונות מלאים, עשירים בחומרים מזינים, גולמיים (רוא). המוצרים כוללים פירות אקזוטיים, אצות, עשבים, אגוזים ושורשים כגון אסאי, צ'יה ,גוג'י וקקאו..

 

אקולוגיה ואיכות

עצם העניין הוא איכות גבוהה ללא פשרות והכל מתחיל בחקלאות ובאופן הגידול. לשם כך החברה נמצאת במסעות אינסופיים ברחבי העולם, לאיתור האיזורים המתאימים ביותר לגידולים, חבירה לחקלאים מקומיים עם התמחות והתמקצעות רבת שנים ובעיקר אותנטיות בגידולים הספציפים האופיינים לאיזורם. אנו משקיעים ביחסינו עם המגדלים, כיוון שהם חיוניים לתהליך. ברצונינו להשיג רמת איכות גבוהה של המוצרים ולשמור על איכות הסביבה בו-זמנית.
השיקולים כוללים עקרונות של גידול בשיטה אורגנית, הגנת הסביבה וסחר הוגן.

 

מוצרים שלא עברו הנדסה גנטית

המוצרים שלנו עברו בדיקה ואישור של התכנית שמטרתה להבטיח כי אינם מהונדסים גנטית. במילים אחרות, הם עונים לאמות המידה הקשוחות של Non-GMO Project – גוף עצמאי הבודק ומבטיח שייצור המוצרים נעשה ללא הנדסה גנטית.

 

כשרות ובטיחות המזון

בטיחות המזון הוא נושא בעל חשיבות רבה לחברת נביטס, והדבר ניכר בבדיקות הקפדניות של מזונות העל שלנו, הנערכות על ידי מעבדות צד שלישי. המתקנים ושיטות העיבוד שלנו קיבלו אישור על היותם אורגניים, וקיבלו גם אישור תחת GMP ו-HACCP – תכניות בעלות משמעות להבטחת בטיחות ואיכות המזון. כל המוצרים הינם כשרים כשרות Earth kosher מאורגון ארה"ב שהיא כשרות שמשתפת פעולה עם חברות אקולוגיות הקשובות לסביבה.

 

אישורים וערכי הליבה של נביטאס

 

על מנת לספק את מוצרי הסופרפוד באיכות בלתי מתפשרת בחרה חברת נביטס לרשום את מוצריה בפיקוח ואישור של מספר גורמים:

 

USDA ORGANIC

פיקוח אורגני צמוד לשיטות הגידול והתוצרת. נביטס יצרה קשר עם המגדלים ברחבי העולם על מנת ללמדם את שיטות הגידול האורגניות המשמרות את הנוטריינטים הרבים בצמח ומונעות ניצול ודילדול של הצמחיה והקרקע.

EARTH KOSHER

כשרות פרווה לכל המוצרים, ע"י פיקוח של רבנים מאורגון ארה"ב שעובדים עם חברות שחשובה להם ההרמוניה הסביבתית.

NON GMO PROJECT

צמחים מהונדסים גנטית הם צמחים שנוצרו באמצעות ביוטכנולוגיה ניסיונית הממזגת בין גנים של מינים שונים, ויוצרת שילובים חדשים ובלתי יציבים של צמחים ומזונות, דבר שאינו מתרחש בטבע או בהכלאה מסורתית ומטרתו העיקרית היא ליצור כמות גדולה יותר של מזון ורווח כלכלי שבאים בדר"כ על חשבון האיכות.

תיעוד הולך וגדל של נסיון וראיות מעיד על הקשר בין צמחים מהונדסים גנטית עם בעיות בריאות, נזק סביבתי ופגיעה בחקלאים וצרכנים. ההשפעות לטווח הארוך של אורגניזמים מהונדסים גנטית אינן ידועות, ואחרי ששוחררו לסביבה קשה לשחזר את הצמחים המקוריים. עוד נציין כי גופנו פיזיולוגית לא השתנה בכמה מאות השנים האחרונות כך שבהכרח השפה של מזון מעובד ומהונדס זרה לו וספיגתו בהתאם.
אנשים המודעים לבריאותם בוחרים במזונות האורגניים בגלל שהם שלמים מגוונים ולא מהונדסים. בארה"ב יש חובת סימון של מוצרי מזון מהונדסים, בארץ חובה זו אינה קיימת.
"פרוייקט ללא הנדסה גנטית" הינו שיתוף פעולה פורה של בעלי עניין ללא כוונת רווח ושל אנשים, עסקים וצרכנים המחויבים לשמר את המקור הגנטי של מזונות לא מהונדסים.

RAW /VEGAN

מזון גולמי רוא הוא מזון צמחי שלא היה מחומם מעל הטמפרטורה הקריטית שבה האנזימים הולכים לאיבוד (בסביבות 40 מעלות צלזיוס). כאשר אנו מחממים מזון בטמפ' גבוהה מזו, מתרחש תהליך דה-נטורציה שבו חומרים מזינים כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן, נוגדי חמצון, חלבונים ופיטוכימיקלים אחרים עוברים שינויים המפחיתים את יכולת הגוף להטמיע אותם ולעיתים אף נוצרים חומרים הפוגעים בבריאות כמו שומנים שעברו התחמצנות. האוכל חי, גולמי, נא ומלא בחיות ופראנה (אנרגית החיים ). לקטים חיו על מזון גולמי ומשחר האנושות מזון זה היווה את הבסיס לחיים בריאים ושגשוג.

למה חשובים האנזימים בעיכול והטמעת המזון?

אנזימים שהגוף שלנו מייצר משתתפים בכל התיפקודים האלמנטרים שקיימים בגוף ראיה, שמיעה, נשימה... וכמובן בעיכול. הנקודה הקריטית היא שאנחנו מקבלים אנזימים גם מהמזון שאנו אוכלים. כשאתם אוכלים מזון עם האנזימים הייחודיים שלו, הגוף לא צריך לעבוד קשה מידי בתהליך העיכול ויש לו יותר משאבים לעסוק בריפוי, תיקון וחידוש הרקמות והתוצאה היא בריאות תקינה, אנרגיה מירבית ואפילו חשיבה צלולה. הטבע עשה עבודה נפלאה והטמיע בכל מזון בדיוק את סוג האנזימים הדרושים לעיכולו.
ערכי ליבה אלו הן אבני היסוד של החברה, ולכן המוצרים כל כך איכותיים.

TOP